EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő, cicámnak idült állkapocsgyulladása van, letapadtak az ízületei, nehezen eszik és wc-zik… Tegnap kapott szteroid injekciót, kedden vissza kell mennünk ellenőrzésre. Pépes cicakonzervet adunk neki, és sokat szeretgetjük, masszírozgatjuk az állkapcsa környékét, hogy jobban legyen, szeretném megkérdezni, hogy az Ön véleménye szerint mit tehetünk még érte, nagyon szeretnénk, ha minél tovább velünk lenne szenvedés nélkül. Lehetnek-e még jó kilátásai…? Kb. 15 éves lehet, 7 éves kora körül fogadtuk örökbe. Köszönöm szépen: Melinda

2016.06.17

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A 15 éves kor nagyon szép egy cicánál. Örüljenek, hogy együtt eltölthettek ennyi időt, és ha szenved a cica és már nem tudnak az állatorvosok segíteni rajta, akkor el kell engedni őt.

Nem tudom milyen kivizsgálások történtek (vér, vizelet, RTG, ultrahang,hormonvizsgálatok), de elképzelhető, hogy más is van a háttérben. Én azt szoktam mondani, hogy mindig az állatot nézzük, az ő érdekeit kell figyelembe venni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem