EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő, cicám Mastocytoma grade II. daganatra Masivet tablettát szed, lassan 2 doboznál tartunk (60 szem).
A vérképét a kezelő orvos tökéletesnek ítélte, szeerinte nem látszik az eredményeken,hogy kemoterápia jellegű gyógyszert szed.
A fehérvérsejt száma azonban kicsit alacsonyabb, mint kellene 6 helyett 4,25.
Mivel tudnék ezen változtatni, és a cica viselkedésén ez megjelenhet?
Jelenleg kapja a közismert immunerősítőket (Vetri-DMG,Immunovet, Béres csepp). Ön szerint ezekkel jót teszek neki vagy rosszat?
Köszönöm válaszát!

2016.04.29

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A leírtak alapján a kezelőorvosa kézben tartja a dolgokat, ne aggódjon. Én is a Vetri Dmg-t javasoltam volna, daganatos betegeknél ez a legjobban használható immunerősítő. Mást nem biztos hogy adnék mellette, hogy nehogy túladagoljuk a különböző vitaminokat.

A vérképet rendszeresen ellenőrizni kellene, és ha sokkal alacsonyabb a fehérvérsejtszám, -vérkenet elemzés is fontos!- akkor széles spektrumú antibiotikum adással lehet kivédeni a különböző egyéb fertőzéseket.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem