Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő / Doktor úr!

Körülbelül 5 éves ivartalanított kandúr cicám minden éjjel nyávog, mindent lever és nem hagy minket aludni és elzárni nem tudjuk.
A cicát találtam és sokáig bent tartottuk a lakásban és utána kiengedtük de mindenki megverte folyamatosan és nem tudott magára vigyázni. Most elköltözünk és lakásban van, biztosan a hely változtatás sem tesz jót neki de 1 hónapig jól viselte és most kezdett el így viselkedni. Napközben teljesen normális aktív vagy szunyókál és játszik, étvágya rendben van. A napközbeni lefárasztás sem segített rajta. Levigyem az utcára sétálni esetleg? A pórázt és a sétát szereti. Vagy meglehet próbálkozni a macskamenta és társaival? Vagy az csak stimulálja?

Utolsó kérdésem még az,hogy mivel utcáról szedtem össze a cicámat folyton kényszeresen kaparja és elakarja tüntetni az almot és az ételét, valahogy megtudom nyugtatni? Éjszakára elszoktuk venni tőle. Nem tudom,hogy ez jó megoldás-e.
Előre is köszönöm a válaszát!

Üdvözlettel,
Fanni

2017.06.20

Állatorvos

Próbálják meg esetleg a Feliway párologtatót, hátha megnyugtatja a cicát. A macskaalmot ne vegye el a cicától éjszakára.

Vissza a kérdésekhez