Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/ Doktor Úr.
Allergiás vagyok a macskákra, de nagyon szeretnék egy cicát a lakásunkba. Azt olvastam az interneten, hogy kifejlesztettek egy injekciót cicáknak (Hypo-Cat talán a neve), ami blokkolja annak a fehérjének a termelődését a szervezetükben ami az allergiát kiváltja. Magyarországon lehet ilyen injekciót kapni? Tényleg nincs káros mellékhatása? Milyen gyakran kell ismételni? Mennyibe kerül.
Üdvözlettel: Edit

2016.10.25

Állatorvos

Kedves Edit!

Én még nem hallottam erről, szakmai körökben, bőrgyógyászati konferenciákon és továbbképzéseken se említették. Sajnos ezért részletekben menő információt nem tudok adni. Amit olvastam róla egy 2014-ben írt poszt alapján, hogy 4 év múlva kerül piacra. Az ára biztosan borsos lesz, és azt se tartom valószínűnek, hogy Magyarországra behoznák, de külföldről ma már mindent meg lehet rendelni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem