Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/ Doktor úr!

A 3 éves nőstény westink általában virgonc és eleven, de ma este hirtelen furcsán kezdett viselkedni. Lehajtott fejjel és lekonyított füllel áll, hunyorít a szemével, és néha változtatja a helyét, de ott ugyanúgy lehajtott fejjel áll. Ezt megelőzően kapott enni főtt rizst és csirkehúst, egy maroknyit, valamint egy fél pohár hideg bolti tejet. Végigvizsgáltuk a bundáját, kullancsot nem találtunk benne, a füljáratok tiszták. Az orra nem túl nedves, szólításra nem reagál. Néha odaáll mellénk ugyanezzel a viselkedéssel, és csak áll. A fura viselkedés elején néhányszor körbe- körbe fogott, mintha valami zavarná az egyik oldali pofáján, de megvizsgálva nem találtunk ott sem semmi szokatlant. Vajon mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a válaszát.

Üdvözlettel, Ilona

2017.06.17

Állatorvos

Valószínűleg olyasmi a baj, amit önök nem vesznek észre. Amit leír, az egyértelműen valamilyen fájdalomra utal. Vigyék orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez