Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/ Doktorúr!
Az lenne a kérdésem, hogy féreghajtót milyen sűrűn kell adnom egy 1 éves 10 kilós foxinak, akit kertes házban a kertben tartunk. (Szokása az egerek megfogása, és elpusztítása, illetve a vaddisznó/ őz / szarvas kergetése, ürülékükben fetrengés.)Paszta, tabletta, vagy mit tanácsol, mit adjak neki.
A másik kérdésem pedig az lenne, ha kullancs, és bolha elleni készítményre van szükségünk, akkor fürdető, vagy nyakörv, vagy milyen egyéb lehetőségem van?Ha fürdető, akkor azt mennyire gyakran lehet/ kell / ajánlott alkalmaznom a kis kedvencemnél?
Köszönettel: Krisztina

2018.04.30

Állatorvos

Rutinszerűen 3 havonta kell féreghajtani (pl.: Drontal Plus, Milbemax). Jó lenne, ha mérsékelni tudná a vadászatot. Jó parazitaellenes készítmények például: Advantix, Nexgard Spectra, Bravecto, Foresto, Vectra 3D, Kiltix. A fürdetőszereket nem javaslom, azoknak nincs hosszútávú hatásuk, csak az aktuálisan jelen lévő parazitákat pusztítják el.

Vissza a kérdésekhez