Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő/ Doktorúr!

Hím kanári szüleimnél idős, csak a kalitka alján van, lábai deformáltak, kapaszkodni már nem tud. Este magvas tálkájában alszik. Már régóta nem énekel, csetlik-botlik szegény a kalitka alján. Étvágya azért van, almát, magkeveréket, salátát eszik. Vizet is iszik, de fürödni nem tud màr, inkább iszik a fürdetőből. A szemei mellett a tollazat mintha nedves lenne. Hogyan tudnánk segíteni, hogy kicsit könnyebb legyen neki? Valószínűleg fáj a lába. Normális ez az idős kanáriknál, vagy betegség lehet, amin segíthetünk?

2016.07.08

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Mindenképpen el kellene vele menni egy madár specialistához (pl Állatorvosi Egyetem egzotikus osztály). Ott megvizsgálják, és a lehetőségekhez mérten mindent megtesznek, majd hogy segítsenek az állaton. Véleményem szerint ez nem az idős kor hozománya, elképzelhető, hogy valami tartási vagy takarmányozási hiba eredménye, ami kijavítható.

Sok sikert, üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem