Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Én vagyok megint, a hànyós cica gazdija. Tegnap elvittük màsik orvoshoz, ahol van ultrahang. Nem talàltak elvàltozàst, de tele a bele… Okosabb sajnos nem lettem 🙁 Adtam neki paraffinolajat 2 kiskanàllal este, de nem lett még széklete. Vettem màsik szőroldó pasztàt a Fressnapf-ben, de ez se kell neki. Kicsit tudok a mancsàra rakni, azt lenyalogatja, de ha többet rakok, akkor csak leràzta. A csirkehús nem kell neki főzve, a zsìrt kìvànja valahogy. Szóval az étellel is bajban vagyok, nem tudom mit adjak mivel teszek jót neki. A vìzbe raktam kis normaflore-t , azt issza szìvesen, bàr nem tudom ér e valamit. De egyre aktìvabb, ma is hajnal óta rohangàszik, ,,szekàlja,, az idős cicàt egyfolytàban. Valamit esetleg tudna tanàcsolni? Nagyon szépen köszönöm és elnézést a sok kérdésért. Üdvözlettel: Zsuzsi

2017.06.13

Állatorvos

A lényeg az, hogy nincs elzáródás a gyomor és bélrendszerben. Mit mondott az orvos? Székrekedése van? Ilyenkor jó a langyos folyadék (pl.: húsleves leve, ha hajlandó abból többet inni) és jó a mozgás is. Adhat a cicának olajos halat olajával. Ha nem lesz széklete, akkor meggondolandó a beöntés.

Vissza a kérdésekhez