Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornô! Egy màsfél éves kistestû keverèk kutyàm van. Segítsèget szeretnèk kèrni. A kutyàm többször agresszíven ès hangosan elkezd ugatni, és kergetni a farkát. Voltam ezzel a problémával állatorvosnál, ezután kapott fèreghajtót. Mivel nem javult a helyzet, visszamentem, és valamilyen féle vitamínt adott hogy minden nap tegyek eggyet a kutyus kajàjàba. Sajnos ez sem segített, ès ezt az agresszív viselkedèst is akkor tapasztaltam mikōzben a kutyus evett illetve utàna. Kèrem a segítsègèt ha esetleg lenne ötlete hogy ez mi miatt lehet. Szegènyt nagyon sajnálom mert ilyenkor olyan mintha fàjna neki valami. Vàlaszàt elôre is köszönöm. Egy aggódó gazdi.

2018.04.27

Állatorvos

Én azt javaslom, hogy készítsen felvételt a jelenségről és vigye el a kutyát egy neurológiai szakrendelésre. A www.kisallatneurologia.hu oldalon biztosan jó szakembereket talál.

Vissza a kérdésekhez