Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Érdeklődnék, hogy létezik-e olyan táp nagytestű kölyök kutyáknak, amelyiktől nem nyúlnak meg hirtelen. Mert sok embertől hallottam, hogy a növekedése során a kutyusnak hirtelen megnövekedett a csontozata prémium minőségű táp mellett, de az ízülete nem, ezért ízületvédőt kellett adniuk a kutyusnak. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ádám

2016.08.14

Állatorvos

Kedves Ádám!

Én hiszek szakmai szempontból a prémium tápokban és azok összetételében. De való igaz, hogy egyes kutyák nagyon gyorsan megindulnak a növekedésen (hozzáteszem , hogy ez egyedileg változó), ilyen esetben azt szoktam tanácsolni, természetes RTG vizsgálat után- mert nagyon fontos kizárni, hogy nem e diszplázia miatt sántít az adott állat-hogy hígítsák fel a tápot valami kevésbé jó minőségű táppal, vagy felnőtt táppal, aminek a fehérje és szénhidrát tartalma alacsonyabb. Nem jó ezenkívül még calciumot illetve egyéb csonterősítőt adni a növekedésben lévő kutyáknak, a porcerősítő nem káros, az nyugodtan adható.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem