Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Egy éves ivartalanitott kandúr a cicám és el kezdett hullani a szőre. Korábban royal canin ivartalanitott macskáknak való tápot kapott. Az orvosa szerint valószínűleg a tápra allergiás, így gabona és baromfi mentes tápot kell neki adnom. Most hapy catet kap, de nem hajlandó megenni. Utoljára amikor megmértem 3,6 kg volt a cica, nem tudom ez normális e? Illetve a tanácsát szeretném kérni h milyen táppal etessem, mert nagyon válogatós a cicus?

2018.05.11

Állatorvos

Vakaródzik is a cica? Kialakultak szőrhiányos területek? Van bőrelváltozás? Megpróbálhat állatorvosi gyógytápot is, ilyen például a Hill’s z/d ultra. Számos olyan táp van, amiben nincs gabona és csirkehús sem. Nézze meg például a Real Nature, Select Gold  (pl.: http://www.fressnapf.hu/select-gold-sure-konzerv-adult-lazac-375g/)és a Trovet tápokat. Különböző alkatú cicák vannak, ezért pusztán a súlya alapján nem lehet megmondani, hogy sovány-e. A kérdés, hogy veszített-e jelentősen a súlyából az utóbbi időben.

Vissza a kérdésekhez