Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

kedves Doktornö én azal a kérdéssel fordukok önhöz hogy vetem egy 3 honapos CSivavva kisfiut és salynos nem elég világosan tályékoztatot a tenyésztö az etetésröl mert ö pl,csirke felyet és olcso tápal etete naponta egyszer szeretném ha ön felvilágositana az etetésel papcsolatban . Köszönettel Noémi

2015.08.15

Állatorvos

Egy három hónapos kutyát még naponta négyszer kell etetni. Az etetések számát fokozatosan csökkenteni kell, úgy, hogy fél éves korában már csak naponta kétszer kell ételt adni neki. Kistestű kutyákat a későbbiekben is lehet naponta kétszer etetni úgy, hogy a napi adagot két részre osztja. A kölyök táplálásának legegyszerűbb módja, ha jó minőségű, méretének megfelelő kölyöktápot ad neki (pl.: Select Gold Mini Junior, Premiere Best Meat Junior, Premiere Soft Junior, Real Nature Junior, Royal Canin Mini Junior, Purina Pro Plan mini junior stb).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem