EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez
  • Kedves Doktornő! Hazahozunk egy 8 hetes kiscicát. Terveztem, hogy hazafelé rögtön beviszem az állatorvosunkhoz, akár az oltási program megkezdésére (csak féregtelenítőt kapott a régi gazdájánál a cicus) de ismerősöm azt tanácsolta: először haza vigyem a cicát, és csak egy hét múlva vigyem az állatorvoshoz, mert túl sok lenne neki a hazahozatal és az oltás együtt! Köszönöm!

2017.05.24

Állatorvos

Kedves Gazdi! Nyugodtan beviheti az állatorvoshoz. Igen, stresszes lesz neki az elhozatal, de ha egy hét múlva viszi állatorvoshoz, az is stresszes lesz neki. Az állatorvos csak akkor fogja beoltani, ha a cica egészségi állapota engedi.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem