Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő! Ivartalanítással kapcsolatos kérdéssel fordulok önhöz. Édesanyámnak van egy 4 éves kan staffi keveréke. Nagyon aranyos,barátságos,életvidám kutyus. Gyerekeket imádja és senkivel nem agresszív, kivéve más kan kutyákat. Ha a másik kutyus ivartalanított akkor viszont semmi probléma. Mi Londonban élunk ahol a kertesház luxusnak számít szóval maradnak a parkok ahova ki tudjuk vinni játszani, futkározni. Az ok amiért felmerült az ivartalanítás kérdése az ez. Ha egy másik kan kutya van a parkban akkor nem tudjuk elengedni ha csak nem ivartalanított a másik kutyus es hát elég sok ember viszi a kutyáját parkba. A kérdésem az lenne, hogy a műtét után mennyire valtozna meg a kutyánk viselkedése a tobbi nem ivartalanított kutyával szemben, illetve a kis kölyök kutyusokkal szemben? Válaszát előre is nagyon köszönöm!!

2018.03.09

Állatorvos

Szerintem mindenképpen ivartalanítani kellene a kutyát és emellett szükség lenne egy olyan szakember segítségére, aki kutya viselkedésterápiával foglalkozik ( Magyarországon pl.: Dr. Sátori Ágnes, Népszigeti kutyaiskola trénerei, Angliában sajnos nem ismerek ilyen szakembereket). Az ivartalanítás és egy tréning nagy valószínűséggel eredményes lenne.

Vissza a kérdésekhez