EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő, ivartalanított nőstény cicám problémájáról szeretném kérdezni Önt. A panaszok november végén kezdődtek. Egyik reggel a cicám csak cseppeket volt képes kierőltetni magából, ezt 2 órán belül 4x tette. Elrohantunk vele az állatorvoshoz, aki injekcióban adott neki antibiotikumot, görcsoldót. Kért vizeletet, de ezt nem sikerült itthonról vinnem. Időközben elkezdett tüsszögni, ezért újra elvittem őt, de csak egy orrnyálkahártya duzzanatra való gyulladáscsökkentő injekciót kapott. Majd pár nap múlva nagyon idegesített,hogy csak tüsszög, bedugul az orra, és ismét visszavittem az orvoshoz. Ekkor már antibiotikumot kapott. Mikor ennek a náthának majdnem vége lett, megint nem tudott pisilni.
Ismét orvos, infúzióval és vízhajtóval sikerült pisit kicsikarni belőle:) Semmilyen komoly elváltozást nem mutatott az eredmény, egyedüli kiugró érték a Ph8-as eredmény volt. Erre kapott Hiil’s Urinary Stress tápot itthonra. Az orvos a stresszre fogja ezt a nem pisilés dolgot. Számomra ez annyira hihetetlen. Kérem,erősítse vagy cáfolja meg,hogy lehetséges ilyen.
Azóta már Royal Canin Urinary tápnál tartunk,ás az Urocid pasztánál, nem kevés pénzünkbe került ez a tortúra, de bármennyit megadnánk, csak legyen rendben Mili.
Elnézést,hogy hosszúra sikeredett a történetünk,boldog ünnepeket kívánok!

2015.12.28

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem