Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Köszönöm szépen előző válaszát a 2 hónapos cica fürdetésével kapcsolatban. Sajnos azt nem tudjuk megoldani, hogy pár nappal azelőtt kapja meg az oltásokat, hogy lakásba hozzuk. Hétfőn tervezzük hazahozni, előtte hogy bejön a lakásba, elvisszük az állatorvoshoz, beadatunk minden szükséges oltást, féreghajtót, bolhairtót, majd átvisszük a kozmetikushoz, ahol megfürdetik.
Ön szerint ezek után el lehet engedni már a lakásban, vagy ilyenkor még lehet valamilyen egészségügyi kockázata?
Köszönöm válaszát ismét!

2015.10.17

Állatorvos

A bolhairtó felhelyezése után közvetlenül nem lehet megfürdetni a cicát. Én nem azt írtam, hogy az oltásokat kapja meg, hanem azt, hogy a bolhairtót és a féreghajtót. Ha meg tudják előre vásárolni  a készítményeket és beadják a tablettát és ráteszik a cseppet, akár egy nappal azelőtt, hogy elhoznák, akkor az orvos beadja az oltást, mehet fürödni és szabadon kószálhat a lakásban. Ha erre nincs mód, akkor az állatorvosi vizsgálat során úgyis kiderül, hogy vannak-e bolhák. Ha vannak, akkor meg lehet fürdetni a kicsit olyan szerrel is, ami megöli a bolhákat. Ezt kérhetik majd az állatorvostól. Fürdetés utáni napon meg rátehetnek egy bolhairtó cseppet otthon, ez ugyanúgy jó megoldás. Így is megoldható. Én csak attól szeretném Önöket megkímélni, hogy a környezet bolhairtásával kelljen foglalatoskodniuk, mert az egy hosszú folyamat is lehet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem