EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Kan cicám kb féléves korában ívartalanítva lett, mert panellakásban laktunk szenvedett, mert kiakart menni. Most vissza költöztünk faluba és semmit nem változott a viselkedése azthittem az ivartalanítással megnyugszik majd de csak kiakar menni nem nyugszik.Nyávog(Sír az ajtó/ablak előtt) Lehet nem lett jól ki ivartalanítva vagy nem értem? Hozzáteszem,hogy fél éve történt az ívartalanítás. Köszönöm válaszát.

2016.05.04

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Azt gondolom, hogy egyszerű kíváncsiság ami a cicáját hajtja, és nincs összefüggésben a hormonális dolgokkal. Nem gondolnám, hogy nem lett jól elvégezve a műtét. A tesztoszteron szint le kellett már csökkenjen fél év alatt alapszintre a cicában. Ha otthon jelölget és továbbra is kan szaga van a vizeletének, akkor keressen fel egy állatorvost, aki egyszerű péniszvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy van- e még tesztoszteront termelő here az állatban (rejtett here esetén például).

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem