EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Kandúr macskámmal kapcsolatban irok. Mióta kisbabam megszületett, mindent összepisil, pedig soha ilyen problémánk nem volt vele, az elso naptol kezdve szobatiszta volt. Azota pisil az ágyunkba, a baba cuccaira, a kanapéra, mindenhova. Van bármi tanácsa? Köszönettel, Adél

2017.12.29

Állatorvos

Sajnos a kisbaba érkezése sok macska számára stresszt okoz. Ha a macskák stresszesek, akkor sajnos sokszor így reagálnak…. Próbálják meg a Feliway sprayt és párologtatót. Próbálja megtartani azoknak a szokásoknak egy részét legalább, amelyeket a cica korábbi életében megszokott. Az ilyesmi biztonságot ad. Próbáljanak a lehetőségekhez képest foglalkozni a cicával. Reméljük megnyugszik az állat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem