Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktorno!
Ket kerdessel szeretnek Onhoz fordulni.
Van egy 8 hetes yorkiem.
1,Tegnap delutan es ma hajnalban is sargas szinut hanyt. Nagyon megijedtem. A tapja Royal C. direkt yorkieknak valo. Mi okozhatja a hanyast? Semmi mast nem eszik.. neha fuvet akar enni pisiltetes kozben de azt nem engedem.
2, a Fressnapfban javasolt 2 honapos kortol hordhato bolhanyakorvet a biztonsag kedveert vettuk neki, de ket napja miota rajta van, a bolhanyakorv bal oldalat folyamatosan vakarja, olyan 10-15 percenkent. Ez azt jelenti h bolhas vagy csak szokatlan neki a nyakorv viselete???

Elore is koszonon szepen!!! Udvozlettel : Bianka

2017.07.12

Állatorvos

Hányás esetén mindenképpen orvoshoz kell menni, főleg ilyen kistestű kölyökkel. Hányást sok minden okozhat. Lehet, hogy valamilyen gyomor és bélrendszeri fertőzés, lehet, hogy csak annyi, hogy üres a kölyök gyomra és az hányást okoz. Nem rághatta meg a nyakörvet?

A bolhanyakörvet én levenném, valószínűleg irritálja. Inkább használjon cseppeket amíg még nem hord amúgy is nyakörvet a kutya.

Vissza a kérdésekhez