EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Kedves Doktor Úr!
A 8 hónapos normál méretű yorkie kutyusom most tüzel először. Már kb. 27 napja tart, már kisebbek a cicik és a nemi szerve, de még mindig izgatott és csöpögtet is néha.
Normális, hogy 21 napnál tovább tartanak ezek a tünetek? Eddig csak a kertbe vittem le mozogni, de már nagyon hiányzik a séta. Mikortól mehetünk pórázon sétálni? Nem szeretnénk kiskutyákat. Meddig normális ez a tüzelő időszak?
Köszönettel:
Adrienn

2018.01.20

Állatorvos

A tüzelés időszaka kb. 3 hét, de mint minden ami élőlényekkel kapcsolatos, ez sincs mindig így. Kérdés, hogy szabályosan zajlott-e a tüzelés. A biztonság kedvéért mutassa meg orvosnak a kutyát. Meg kellene állapítani, hogy a váladék, ami ürül a hüvelyből normális-e. Nem valószínű, hogy a kutya felvenné a kant a tüzelésnek ebben a szakaszában, de a kanok fokozott érdeklődésére még biztosan számítani kell.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem