Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Kiskutyám vesebeteg, bár mostanában szépen normalizálódtak a vér eredményei. Hill’s k/d-t eszik, de látjuk hogy kivan éhezve másra is. Esetleg kaphat-e IPAKTINE por-t és néha más táplálékot? Néha vannak hányásos rosszullétei még, esetleg ha más táplálékot nem is, az lehet hogy Ipaktine por segítene a néhai rosszulléteken vagy csak rontana?
köszönöm a válaszát!!

2017.08.30

Állatorvos

Az Ipakitine egy nagyon jó készítmény, én sok esetben ajánlom vesebeteg állatoknak, de mindenképpen kérdezze meg kezelő állatorvosát, mert ő ismeri a kutyát, az ő feladata a kezelés minden lépésének nyomon követése. Nem biztos, hogy a prémium diétás táp mellé szükséges. Az, hogy ritkán kis mennyiségben kap a kutya egy kis mennyiségű finomságot, az megengedhető. A lényeg, hogy a fő tápláléka a diétás táp legyen. Azért nem szabad minden nap többször mással kínálni a kutyát, mert akkor esetleg nem fogja megenni a diétás tápot, mindig mást vár majd. A jó általános állapot fenntartásának és az élettartam megnövelésének legfontosabb eleme a diétás táp.

Vissza a kérdésekhez