EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő. Kutyusunk 10 éves,ivartalanított Bolognese. Csirkehús érzékeny így ennek megfelelö minöségi tápot kap. Fiatal korátol nagyon falánk volt és mindent megevett,persze csak amit ő kaphat. A probléma az,hogy amit elé teszünk száraz tápot (ibériai sertés)a súlyának megfelelö kis mennyiséget,kb.20-30 másodpercen belül befalja rágás nélkül s így előfordul,hogy pár perc mulva kihánnya az egésszet. Nemszeretnénk tápot váltani,így kérdésünk? Mi lehet erre a megoldás! (Tisztelettel,Rákóczki Béla)

2016.10.19

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha ez a táp bevált, és nincsenek tőle allergiás problémái sem, akkor ne váltsanak. Lehet kapni kifejezetten “falánkság elleni tálakat” , amelyek kialakítása labirintus szerű, és így a kutyának/macskának időbe telik kiszedegetni az apró tápokat. A másik megoldás, hogy falatonként adják neki a tápot, hogy ne tudjon habzsolni. Ha ennek ellenére is hányna egy kivizsgálást mindenképpen javasolnék tekintettel a kutya korára.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem