Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Ma este meghalt az én kis tündérem! Egyszer csak azt vettem észre , hogy nagyon furcsán veszi a levegőt gyorsan hangosan megszámoltam olyan 60-62 percenként…! Mar egy idején nagyon büdös jöt belőle es nem csak a szájszagra gondolok! Kivittem pisikni es olyan volt mintha megszépült volna alig tudott megállni is… Behozztam és utána olyan volt mint amikor erolkődik pl. fialásnán az volt néhányszor kétszer hangosan nyüszített is majd lelassult a szívverése es ennyi volt…! 😪😭 Az utóbbi időben nagyon szokszor es sokat ivott de ma de. is eszegetett kicsit tudom hogy nagyon öreg (15)es kis gyenge volt de mi okozhatta ezt a hirtelen halált??

2016.08.15

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nagyon sajnálom ami történt, de örülhet neki, hogy ilyen sokáig élt a kutyuskája. A korábbi tünetek- sokat ivott stb- már valami betegség tünetei lehettek, de mivel nem voltak állatorvosnál, semmilyen vizsgálat nem történt, ezért nem tudok pontosabbat mondani. Örüljön , hogy nem szenvedett sokat.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem