EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
MIt tudbék tenni? Hazahoztam az albérletből majdnem szűk egy éve egy fiatal kandúr testvérpárt, akik ivartalanítva lettek. Édesapámnak van egy kandúr macskája, őt nem lehet ivartalanítani, mert szervi baja van, azt hiszi ő itt a főnök, ő éjjel kint van. Van egy kinti vad cica akit etetünk, de nem lehet megszelídíteni. A probléma az, hogy még pluszba idejött egy kidobott idősebb lány szobacica, tehát voltak 5-en, csakhogy a testvérpár közül az egyiket elütötte egy autó, tehát nekem csak egy maradt, ő az én cicám. A nagy gondok a szobacicával vannak, ő nem szeret kimenni, ha kint van, le se jön a pergoláról, minden dolgát ott végzi és ott alszik. Meghirdettük, elvitték, egy hét után nagyon rossz állapotban visszahozták. Két nap után megint elvitték mások, jó helyre, de annyira aggódtam érte hogy visszahozták. Az én cicám alapból félt tőle, megtámadja, de ez nagyobb nála és nekiesik, nem jönnek ki. Miután az elvitelek miatt a szobacica eltűnt-megjelent- eltűnt-megjelent, az én cicám, már engem is ha hozzáérek a szobacicához, karmol, harap és nekemugrik. Rohangál ész nélkül, meg van zavarodva. Miután utoljára elvitték a szobacicát, csak egy nap múlva nyugodott meg és hálából egész éjjel dorombolva a fejem mellett aludt, de most megint fél tőlem, el van vadulva. Piti dolog, de a két macskáért az albérletben nagyon sokat szenvedtem. Ugyanis olyan helyen laktunk, ahol nem ideális macskát tartani (alkoholista szomszéd stb., aztán egy felújítás miatt egész télen tavaly 0-3 fokban voltunk, csak a macskák miatt nem költöztem haza, mert nem volt megoldott) Tehát nem bírnám elviselni, ha az enyémmel bármi történne az idegessége miatt.

2014.12.16

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem