EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Ma mikor vágtam a kutyusom körmét picit rosszul sikerült és vérzett is Mit a teendő ilyen esetben? Megnyalogatta és már nem vérzik.

2015.11.02

Állatorvos

Általában ennyivel megoldódik a probléma, biztosan csak egészen kicsit vágott bele. Ez bárkivel előfordulhat, ha a kutya karma nem fehér, ahol egyértelmű, hogy meddig tart benne az élő rész. Otthoni praktika, amivel hamarabb megállítható a vérzés, ha a sérült karmot egy kemény szappanon végighúzza. Ha csak folyékony szappan van, akkor még annyit tehet, hogy egy gézlapot vagy  zsebkendőt a sérült területre szorít és nyomja. Ezután még néhány napig séták után öblítse le a karmot hígított Betadine oldattal.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem