Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor/nő! Nagyon el vagyok keseredve.. Van egy 3 hónapos kandúr cicánk. Idáig semmi baj nem volt az urítésével, de 2 hete az ágyba kakilt, megbuntettem . Azutan megint es utana mar az alom melle 20 centivel… Azota szinte alig kakilt az alomba , viszont a vizeletet sikerul mindig jo helyre tennie. Szoval nap mint nap arra megyek haza hogy az alomtol 1-2 meterre kakil. Mit tegyek , kerem adjon tanacsot . Koszonom szepen!!! Üdv

2015.11.13

Állatorvos

Nagyon fontos a szagnyomok eltüntetése a nem kívánt helyről. Az ágyhoz ne engedjék hozzáférni felügyelet nélkül. Előfordulhat, hogy székletürítés közben rossz élménye volt a macskaalomban (hasgörcs, székrekedés stb.) és emiatt nem akar arra a helyre üríteni. Próbáljanak meg kitenni több alomtálcát különböző anyagokkal ( az egyikben legyen textília) és figyeljék, hogy kiválasztja-e az egyiket a székletürítés céljára.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem