Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő !
Nyuszimmal aki 5 hónapos júl 24 én voltunk doktonál ,megkapta a kötelező oltását,,,Akkor azt mondta a doktor úr,hogy egészséges…
kb 1 hete talán bogyozik rengetegeet és olyan a széklete mint az emberé nagyobb darabb és enyhén higabb…Viszont nem gubbaszt nagyon is aktív mászik futkározik nem néz ki betegnek:)
viszont már mondta a doktor úr ,hogy kezd nagy lenni a tokája kicsit túl etetem..most visszavettem nem kap abrakot csak széna répa alma…talán ez a baj???köszönettel…Dóra

2014.08.24

Állatorvos

Répát és almát most ne adjon a nyuszinak, csak szénát és jó minőségű pelletált tápot és természetesen ivóvizet. Kiegészítésként adjon még probiotikumot is (pl.. Biolapis), ilyesmit állatpatikában vagy állatorvosoknál tud beszerezni. Ha a probléma nem rendeződik, akkor vigye orvoshoz az állatot, lehet, hogy szükség van egy bélsárvizsgálatra. Ha a hasmenés súlyosbodik, az állat étvágytalanná válik, akkor azonnal vigye orvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem