Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Olyan kérdéssel fordulok most ami nálunk mindennapos és mégsem kapok rá választ! A kistestű kutyusom nem hajlandó már egy jó ideje meg enni a tápokat és mivel ételallergiás nem mindegy hogy mi van a tápjában! Esetleg valami tanácsot kaphatnék hogy hogyan egyen csak tápot és nyers húst?

2016.08.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nyers húst  nem javaslom a különböző fertőző betegségek miatt érdemes mindig hőkezelve adni a kutyusnak.

Azt szoktuk javasolni, hogy amit meg kellene ennie elé rakják 20 perig előtte lehet, ha nem kéri el kell venni, és ne kapjon mást, csak ugyanezt az ételt a következő etetéskor ismét 20 percre maga elé. És így tovább. Ha éhes, a második nap meg fogja enni. Általában azért válogatnak a kutyák, mert tudják, hogy ha a nem kívánt eleséget nem eszik meg, akkor előbb utóbb jön az általuk szeretett, csak ki kell várni, 🙂

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem