Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktorno! Olyan problemaval keresnem Ont, hogy van egy 9 honapos ivartalanitott oltott kandur cicam. Egy hete hoztak hozza 1 trikolor kislanyt kb most lesz 5 honapos. Elso perctol kezdve nem utaljak egymast, hisz egy almot hasznalnak, esznek egy tanyerbol, vagy nagyon szorosan egymas mellett. Viszont a kis trikolor nagyon antiszocnak tunik es ha a mi kisfiucskank jatszani szeretne, marpedig egesznap szeretne, akkor a kicsi fuj morog es lepofozza. Olyan mintha azt mondana hagyj nem akarok jatszani. Delutan kepesek egyutt aludni jol elvannak egy terben addig amig a kandur nem akar jatszani. Ugy veszem eszre ez a kicsi trikolort megviseli, hogy a fiucska folyton nyaggatja. Mit tehetnek ezellen? Hogyan erjem el, hogy a fiu bekenhagyja? Es hogy erhetnem el, hogy a kicsi biztonsagban maszkalhasson a lakasban. Mert sajnos ahogy a kicsi megmozdul a fiu mar jatszana, es ott tartunk hogy a kicsi azonnal visszahuzodik. Mikor kulon tesszuk oket a fiu sir erte a kicsi meg azonnal feloldodik es jon megy. Latszik rajta hogy elvezi hogy beke van. Egyiktol sem szeretnenk megvalni. De megis mit tegyek?

2018.03.10

Állatorvos

Szerintem itt csak türelemre lesz szükség. Legyen mindkét cicának külön macskaalom, külön búvóhely, külön tányér. Mindig engedjék elhúzódni a kicsit, ha azt szeretné, nehogy stresszessé váljon. Szerintem már az is egy nagy dolog, hogy ennyi idő után alapvetően békesség van, sőt, vannak helyzetek, amikor együtt alszanak. Ne erőltessenek semmit, az idő sok mindent megold majd.

Vissza a kérdésekhez