Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Tengerimalacunknak vasárnap láttuk hogy Nagyon csúnya a szeme és rengeteget fogyott és nem eszik. Másnap az állatorvosnal kiderult hogy kötőhártya gyulladása van amire kapott szemcseppet ( napi négyszer kap) és lett levagva a fogabol hogy valószínűleg azért nem eszik mert a túlnott fogaitol nem tud. Viszont azóta sem eszik és nem is iszik (4 vagy több napja) próbáltuk fecskendővel etetni itatni de úgy se igazán nyeli le vagy nem sok minden. A szeme talán mintha picit szebb lenne viszont az állapota egyre rosszabb még többet fogyott És már a levegőt is kapkodva nehezen veszi hallani ahogy levegőt vesz és a mozgása is bizonytalan. Hím malacrol van szó kora pontosan nem ismert 4 év körüli lehet. Mivel lehetne neki segíteni? Válaszát előre is köszönöm!

2015.08.27

Állatorvos

Vigye újra orvoshoz az állatot. A hátsó fogakat is ellenőrizték? A hátsó fogakat csak bódításban lehet igazán rendbe tenni. Mindenképpen egzotikus állatok ellátásában járta szakembert válasszon (pl.: Dr. Pazár Péter, Dr. Sátorhelyi Tamás stb.) mert az állat a leírása alapján nagyon rossz állapotban van.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem