Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Többször előfordult, hogy 11 hónapos kistestű kutyám hasa rettenetesen hangosan “kuruttyoló” hangokat hallat. Ez akár egy órán keresztül is eltarthat. Sajnos eddig nem tudtam mihez kötni, hiszen nem változtatunk soha a táplálásán, mindig ugyanazt, ugyanannyit kap enni. Jelenthet ez bármi bajt?

2016.01.01

Állatorvos

Ha ez nem naponta történik és a kutya nem jelez fájdalmat, a széklete normális, akkor nem kell aggódni. Próbáljon meg érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak való prémium tápot adni a kutyának és figyelje, hogy akkor is jelentkeznek-e  a tünetek. A “kuruttyolás” és puffadás általában a fokozott gázképződés jelei, ami sokszor akkor fordul elő, ha az állat nem emészti megfelelően a felkínált táplálékot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem