Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Tengerimalacom elkezdett vakarózni. Eddih macskasamponnal fürdettem ha szükséges volt. A fenekén olyan lett mintha korpás lenne. Most Gabi baba samponnal fürdettem és nincsenek ilyen jelek viszont az előző fürdés óta annyira vakarózott, hogy sebes lett picit a háta. Kenem neki körömvirág krémmel. Elegendő ez rá, vagy betadinnal is kenjem neki? Illetve mostanában remegni szokott ha ki van véve a kezembe. Ez a seb miatt van vagy valami még lehet vele? Nincs új környezet és a társa is megvan mellette.

2017.09.11

Állatorvos

Mindenképpen mutassa meg a malacot tengerimalacok gyógyításában jártas állatorvosnak. A vakaródzást lehet, hogy allergia okozza. Léteznek kifejezetten tengerimalacok számára gyártott samponok, érdemes azokat használni, ha feltétlenül szükséges megfürdetni az állatot. Lehetséges, hogy a seb fájdalmas, vagy nem szereti a kenegetést és arra számít.

Vissza a kérdésekhez