Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő!
Tavaly novemberben fogadtunk örökbe egy akkor féléves kislány cicát. Az utóbbi időben rengeteget iszik, kb. kétszer annyit mint egy normál macska. Képes annyit meginni egyszerre, hogy akár ki is hányja egy részét. A rengeteg ivás miatt gyakorta hasmenése van. Amit mi iszunk tea, kávé, víz, szinte bármi, szabályosan követelőzik érte. Ha kimérjük a megfelelő mennyiséget egyszerre megissza majd továbbra is követelőzik, mint egy kisgyerek. Viszont rendkívül aktív, nagyon játékos mind velünk, mind a másik cicával. Néha már szinte hiperaktív, nem veszünk rajta észre betegségre utaló jeleket, és rendesen táplálkozik, normális a testsúlya. Segítségét abban kérem, hogy tudna tanácsolni valamit? Előre is köszönöm!

2015.02.05

Állatorvos

Mindenképpen sürgősen vigyék orvoshoz a macskát, mert az ilyen mértékben megnövekedett folyadékfelvétel sokféle betegség tünete lehet. Az orvos majd elmondja, hogy milyen vizsgálatokra van szükség (vérvétel, hasi ultrahang). A cica folyadékfelvételét ne korlátozzák és csak vizet adjanak neki.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem