Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Tegnap kaptunk egy 8 hetes fajtiszta Husky kölyök kutyust, viszont mellé nem adtak oltási kis könyvet és semmi mást se. Akitől kaptuk, azt mondta, hogy egyszer már be volt oltva, háromszor féregtelenítve, viszont, miután megkaptuk, feltűnt, hogy hemzsegnek benne a bogarak, vakaródzik folyamatosan, és olyan, mintha tetűkkel lenne tele. Ön szerint mi a teendő ilyenkor? Hogyan kell beszereznünk ilyen könyvet, és hogyan tudnánk ezeket a “bogarakat” kiirtani belőle?

2016.07.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Mindenképpen menjenek el állatorvoshoz, aki kiírtja az élősködőket, felvilágosítja Önöket az ajánlott és kötelező oltásokról és pótolja az oltási könyvet is.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem