Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Vettem a kutyámnak Vectra nevű cseppet (újfundlandi) és nem tudom hogy létezik e olyan h allergiás lehet rá mert teljesen lerágta egy kis területen a szőrét ahol lehet h kocsit több ment a cseppből! Mit lehet ilyen esetben csinálni?

2016.06.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Előfordulhat, hogy allergiás reakciót vált ki bármilyen gyógyszer vagy spot on csepp. Ha egyértelműen a csepp felhelyezésével hozhatóak összefüggésbe a tünetek, akkor legközelebb más cseppet válasszon. Most mossa le az érintett területet tiszta folyó vízzel, és ha gondolja menjen el állatorvoshoz, aki ad rá megfelelő viszketés és gyulladáscsökkentőt helyi készítményt illetve injekciót ha szükség van rá.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem