EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő! Van egy kis problèmám. Sajnos most nem engedhettem meg magnak hogy a macskámmat orvoshoz vigyem mertbolhás.. aztszeretnèm kèrdezni hogy tudna e valami jo szert ajánlani
Ami helyre hozná.. teljesen kètsègbevagyok esve ès nem tudom hogy mit csináljak. Válaszát eelőre is köszönöm

2015.01.29

Állatorvos

Menjen be egy állatorvosi rendelőbe vagy állatpatikába, vagy egy Fressnapf áruházba, állatkereskedésbe, mondja el a problémáját és vásárolja meg azt a bolhaellenes készítményt, amit jelen helyzetben megengedhet magának. Hatékony és a macskára nézve veszélytelen szert szert csak ezeken helyeken tud beszerezni (pl.: Frontline combo, Advantage, Effipro, Fypryst, Advantage, Stronghold, Foresto, Broadline). A nagyon olcsó színes nyakörvek általában nem hatékonyak, de sokszor allergizálnak, ezért válasszon inkább egy kicsit drágább, de megbízható szert. Tudom, hogy nehéz anyagi helyzetben van, de ha nem hatékony szert választ, akkor az pénzkidobás és a cica is bolhás marad…Szükség van ezen kívül a környezeti bolhairtásra is, mert a bolhák életük egy részét a környezetben töltik, ezért az állatok onnan mindig visszafertőződnek. Alapos többszöri porszívózással (rejtett zugokban is), textíliák kimosásával és ha lehet környezetei bolhairtó spray alkalmazásával lehet megszabadulni ezektől az élősködőktől. Féreghajtót is adjon az állatnak, mert a bolhák által féreggel is fertőződhet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem