Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Van egy 6 hónapos kandúr cicánk, aki 8 hetes korában került hozzánk, kizárólag lakásban van tartva. Már a menhelyről úgy hoztuk el, hogy nem ette a nedves, tasakos cicakajákat csakis a száraz tápot fogadta el. Így megy ez mai napig… Nem hajlandó megenni a szaftos ételeket, pedig már nagyon sok mindennel próbálkoztunk, de feladtuk, mert inkább nem evett. A szárazból igyekszünk jó minőségű tápokat venni (Hill’s, royal canin, happy cat, cat chow). Lehet ebből gond?
Köszönöm!

2015.09.29

Állatorvos

Nem ebből semmi gond nem lehet, ha mellette a cica elég vizet fogyaszt. Megpróbálhatják benedvesíteni a száraztápot. Ha a cica nem eszi meg a nedvesített tápot (ami szerintem valószínű) és úgy látják, hogy alig iszik, akkor erre nagyon oda kell figyelni. A húgyúti problémák hajlamosító tényezői között előkelő helyet foglal el az a tényező, hogy a macska száraztáp fogyasztása mellett nem fogyaszt elegendő folyadékot. Ilyenkor meg lehet próbálni joghurtos vízzel, vagy hígított nem sós húsleves levével kínálni (vagy akár ezekbe áztatni a tápot).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem