Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Van két három hónapos cicám,testvérek Az a problémám,hogy az egyiknek születése óta sürü váladékos az egyik orrlyuka, nem folyik belőle állandóan, inkább csak odaszárad. Vajon mi okozhatja? Remélem nem fertőző, mert a kis menyem most tudta meg hogy babát vár és Ő nagyon sokszor felvette. Gondozza őket. Most nagyon aggódok. Várom megtisztelő válaszát.Üdvözlettel egy aggódó Mama.

2015.11.12

Állatorvos

Ebben az esetben indokolt lenne egy mikrobiológiai vizsgálat, hogy kiderüljön milyen kórokozó áll a háttérben, hogy célzott kezelésre legyen lehetőség. Sajnos erre a kérdésre vizsgálat nélkül nem lehet válaszolni, mivel számos dolog okozhatja.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem