EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Van egy cicám,akinek nem tudom mi baja lehet. Ha túl gyorsan mozdul,lépcsőzik,leugrik valahonnan akkor oylan mintha begörcsölne valami a a pocijánál, ugyanakkor nagyjából félperc alatt el is múlik. Ilyenkor elfekszik és nyújtózkodik. Rendes eszik,iszik és az anyagcseréjével sincs baj. Vajon mitől lehet ez? Vitamin hiány? Szőrcsomó?

2016.01.10

Állatorvos

Így vizsgálat nélkül nehéz erre a kérdésre válaszolni. Legjobb lenne, ha felvételt készítene a jelenségről és megmutatná annak az állatorvosnak, aki megvizsgálja az állatot. Így, hogy a tünet hirtelen mozdulatokhoz, ugrásokhoz kötött, én ízületi vagy gerinc eredetű fájdalomra gondolnék első körben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem