Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő, van egy befogadott, 12 hónap alatti cicánk. Kezdettől fogva kisebb adagokban eszik, evés után pedig néha olyan hangokat ad, mintha jönne vissza neki az étel. Vékony testalkatú, 3 kg körül van. Száraz tápot kap (Orijen), de reggel és este egy kis konzerv tápot is adok mellé. Eddig csak a fűtől hányt, de most új konzervet adtam neki, amit pár napig nem okozott problémát, de ma reggel kihányta (marha, sertés, csirke és garnéla van benne). Lehetséges, hogy érzékeny gyomrú? Mennyi hányás tekinthető normálisnak? Köszönettel: LR

2016.04.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Igen elképzelhető, hogy érzékeny gyomrú cica, próbáljon neki esetleg egy kifejezett hypoallergén tápot, vagy érzékeny gyomrú cicáknak valót adni, de ha annak ellenére is hány, akkor az állatorvosi kivizsgálást javasolnám illetve ha kizárólag benti cica szőroldó pasztát vagy tápot szintén javasolnék.

PB Med.gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre konzerv cica 200g

PB Med.gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre száraz cicáknak 300g

Petbalance Medica hipoallergén diétás cicaeledel pulyka, rizs 100g

Petbalance Medica emésztőrendszeri problémákra diétás cicaeledel 100g

Egy lakásban tartott macskának normális esetben nem kellene hánynia. Alkalomszerűen, évente félévente 1-1 hányás akár normális is lehet , de ennél sűrűbb nem tekinthető normálisnak.

Vissza a kérdésekhez