Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Van egy 3 hónapos házi cicám, lakásban tartott. 2 kérdésem lenne. Az egyik az, hogy ha játszunk vele, akkor főleg a kezünket karmolja és harapja elég erősen! A másik, pedig, hogy naponta 1-2 alkalommal, de sokszor többször is úgy viselkedik, mintha meg lenne veszve. Rohangál össze-vissza, morog, mindenre felugrik, keresztül rohan, nekünk is szokott jönni, akkor harap és karmol. Szeretném tudni, hogy ez jellemző-e a lakásban tartott cicáknál, vagy valami baja van. Különben egy bújós, kedves értelmes cica. Válaszát előre is köszönöm!

2016.10.15

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A macskák szoktak ilyen viselkedést mutatni, ha csak ez van, ezt normálisnak gondolom. Látatlanban azonban nehéz az egész macskát megítélni, ha aggódnak vigyék el inkább egy kivizsgálásra, az oltásai is aktuálisok már.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem