Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornö, van egy 10hetes rottweiler kölyökkutyánk, mostanában sok szurit kapot, volt amikor kettöt is egyszerre,el kezdett sántitani, és ezért orvos segitségét kértűk, ezért volt a sok szuri, azt mondta az orvos ,hogy nagyon gyorsan nöl a kutyus.A sántitás kicsit szűnni látszik, de amit észre vettem a kutyuson, hogy az oldalán egy fél tenyérnyi duzzanat lett. Azt mondta az orvos, hogy ez a duzzanat majd elmúli, lehet hogy a sok szuritol van.A kutyus jo kedvű, eszik, iszik, nagyon eleven, és úgy tűnik nincs fájdalma masszirozásra se.Nagyon félek, hogy esetleg valami más, mert ma reggelre észre vettem egy másik duzzanatot is.Holnap jön megint a doki. Félek elveszitem öt.Lehet ez esetleg valami más is, vagy nem kell rosszra gondolnom. Köszönöm válaszát. űdvözlettel Erika

2018.04.21

Állatorvos

Milyen injekciókról van szó ? Hova kapja? Ha az injekciók helyén keletkeznek a duzzanatok, akkor valószínűleg tényleg csak helyi reakcióról van szó (granuloma). Ezek az elváltozások hetek alatt múlnak el, úgy, hogy keményednek és zsugorodnak. Ha ez nem történik meg, vagy bármi mást észlel, esetleg növekedni kezd az egyik elváltozás, akkor orvoshoz kell fordulni újra.

Vissza a kérdésekhez