EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő, van egy 1 éves tacskó kutyám, sosem volt nagy étvágyú, mindig szinte úgy kell felkínálni neki az eledelt, hogy egyen. Van hogy ha pl. csirke mellett adok neki vagy bármit csak akkor eszi meg ha minél kisebb darabra szedem szét neki. A napokba még annyit sem eszik mint eddig szinte már látszanak a bordái és ha alszik a gerince is kitüremkedik, pedig nem éheztetem. Mi lehet a probléma, tud ajánlani valami száraz tápot ami esetleg jó lenne neki vagy esetleg vitamint? Köszönöm a válaszát!

2014.04.15

Állatorvos

Ha egy kutya étvágytalan és szemmel láthatóan veszít a súlyából, akkor orvoshoz kell vinni, mert betegség lehet a háttérben. Az nem probléma, ha egy kutya keveset eszik, ha ez általában jellemző rá, de ha Önmagához képest változás észlelhető, akkor azt mindig komolyan kell venni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem