Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Van egy aranyhörcsögünk,akinek néha sebes a háta,elkaparja.Vagy bolhára,vagy tetűre gyanakszom.Milyen szerrel tudnám ezeket kiírtani? Illetve hol lehet ilyet kapni? Válaszát köszönöm.

2013.11.27

Állatorvos
Hatékony parazitaellenes készítmény az SH-Rodemectin spot on. Ezt a készítményt állatorvosoknál vagy állatpatikákban tudja beszerezni. Ha paraziták okozzák a problémát, akkor nagyon fontos, hogy a korábbi alomanyagot dobja ki, vegyen egy teljesen újat és a az állat ketrecét/terráriumát alaposan fertőtlenítse ki (nagyon fontos az alapos öblítés!). A cseppet ne tegye közvetlenül a sebre. Ha a kezelés ellenére nem múlik el a probléma, akkor feltétlenül vigye orvoshoz az állatot.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem