Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!1 hete mindkét cicámnak vettem Frontline Combot és az előírás szerint leápoltam őket. A sima házicicában nem találtam bolhát( inkább védekezésként kentem be,mert sokáig férges volt),de a Ragdoll 8 hónapos cicának a szemzúgában minden reggel van egy fekete (szerintem elpusztult)bolha. Kérdésem, hogy a szemében a fekete csipaszerű dolog bolha lehet-e, és ha nem használ a Frontil Combo, akkor mit javasol? Befújtam az egész lakást Indoor spray-vel. Nagyon várom a válaszát. Köszönöm.Grafika

2016.07.24

Állatorvos

Kedves Grafika!

A szeménél inkább csipa lehet, mint elpusztult bolha, de ha kétségei vannak, vigye el állatorvosi vizsgálatra. A Frontline-on kívül más bolhairtók is léteznek (pl Advantage,Effipro). Kipróbálhat mást is, bárbez esetben azt gondolom nem volt gond a szerrel.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem