Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
10 éves macskámnak pár éve volt műtve a hátsó lába valami történhetett vele kint ( másik macska megharapta talán ). Mostanában sántít kerüli a nagy ugrásokat. Külső nyom nincs rajta nem is nagyon megy már ki, az öregség és a hideg idő miatt gondolom hogy fáj a lába. Hogyan segíthetnék neki? A Hill’s joint care táp megoldás lehet-e , adhatom-e állatorvos kivizsgálása nélkül is? Esetleg további készítményeket tudna javasolni? Köszönöm válaszát

2018.02.19

Állatorvos

Szerintem mindenképpen vigye orvoshoz az állatot. A sántaság okát kellene tisztázni és egy belgyógyászati vizsgálat is jó lenne, hogy nincsen-e valami olyan belgyógyászati probléma, ami prioritást élvez a tápválasztás szempontjából. Például: A cica laborlelete beszűkült veseműködést jelez, akkor vesediétás tápot kellene adni inkább és mellette kellene az izületek kezelésre alkalmas gyógyszereket adni (pl.: Synoquin EFA for Cats tabletta, nem szteroid gyulladáscsökkentők-fájdalomcsillapító).

Vissza a kérdésekhez