Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!12 hetes golden retriever kutyánkat megcsípte a darázs,teljesen bágyadt lett,szeme fennakadt,a foginye teljesen elhalványodott és a száját alig lehetett kinyitni.Lehet-e ez rovarméreg allergia,van-e rá valami gyógymód illetve kinövi-e mivel még elég fiatal?

2016.08.17

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Igen, sajnos ez lehet egy allergiás reakció, a kiskutya elképzelhető, hogy ún. anaphylaxiás sokkba került. Ilyen esetben azonnal állatorvoshoz kell fordulni, mert sajnos elhullás is lehet a vége. Kinőni nem valószínű , hogy fogja, de lehet nem lesz ennyire erős a reakció. Amennyire lehet figyeljenek oda rá, és ha még egyszer előfordul tartsanak otthon alapvető életmentő gyógyszereket .

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem