Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktorno!
2 eves drotszoru szuka tacsink es egy hasonlo koru szuka foxink van. Kb 3 hettel ezelott eszrevettuk, hogy a tacsink mindket fulen szimetrikusan kikopott a szor es olyan a bore mintha hamlana. A fule belso oldalan is. Elvittuk a kutyust allatorvoshoz, aki azt mondta, hogy ez nem gombas fertozes, hanem a foxi miatt van. Ugyanis jatek kozben minidg a tacsi fulet cibalja. (Errol sajnos meg nem sikerult leszoktatnunk.)
Kerdesem az lenne, hogy milyen kremmel kenhetnem be a tacsi fulet, hogy ujra kinoljon a szor es ne kemenyedjen meg rajta a bor? Koszonom szepen a segitseget.

2015.04.14

Állatorvos

A szimmetrikus szőrhiány jelezhet hormonális problémát is. Megpróbálhatják kenni a füleket körömvirág, vagy Neogranormon krémmel, de ha nem látják a szőrnövekedés jeleit 1-2 héten belül, akkor újabb vizsgálatokra lesz szükség. Vannak ritka veleszületett bőrbetegségek is, amelyek a szőr elvesztésével járnak. Ha nem tapasztal javulást, akkor keressen fel egy bőrgyógyászati szakrendelést (pl.: Dr. Tarpataki Noémi).

Vissza a kérdésekhez