Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

2009-es születésű nőstény cicám jobb hátsó lábánál a lágyékhajlathoz közel találtam egy pici csomót, kb lencsényi. Eddig nem volt ott, fájdalmat nem okoz az állatnak és a másik oldalon ugyan ott nincs, nem mozgatható külön, mintha a kis zsírréteg része lenne. A cica nincs ivartalanítva, de lakásban van tartva, kicsit kövér is. A kérdésem az lenne, hogy rohanjak vele orvoshoz, vagy ilyenkor is úgy van mint az embereknél, hogy érdemes várni egy kicsit hogy változik-e.

Válaszát előre is köszönöm! Csilla

2014.01.04

Állatorvos
Rohanni nem kell, de szerintem érdemes megmutatni a csomót egy állatorvosnak, mert bármilyen irányba változik a szövetszaporulat, az orvos ismerni fogja a kiindulási helyzetet is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem