Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

3 hónapos kutyánkat szabadon tartjuk. Nemrég vettük észre, h a bal pofija, a felső rész meg van dagadva. Evésben-ivásban eddig nem akadályozza, játékos, jókedvű. Biztosan méh, vagy darázs csípte meg. Feltételezem, ilyen még elő fog fordulni. Ilyen esetben állatorvoshoz szükséges fordulnunk, vagy meg tudjuk – esetlegy ily módon gyorsabban – oldani, ha Calcium-ampullát adunk neki, vagy egyéb módon?

Nagyon köszönöm a választ!

2015.07.30

Állatorvos

Nyugodtan adhatnak a kutyának Calciumot ilyen esetben. Állatorvoshoz akkor kell fordulni, ha a kutya légzési nehézségekkel küszködik, szédeleg, vagy egyéb tünete van, illetve akkor, ha a duzzanat nem akar elmúlni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem